Újdonságok

2015.07.19 12:12
kaldeneker.hu/kaldeneker/blog/mirabella-lotyoszilva-mostohagyumolcs-lekvarnak-kompotnak-palinkanak.html sokszinuvidek.hu/Kiemelt-cikkeink/2631-H%C3%A1zi-finoms%C3%A1gok-a-mostohak%C3%A9nt-kezelt-loty%C3%B3szilv%C3%A1b%C3%B3l#.Ue5tFWZmIds.facebook Lotyókompót télire Töltsünk meg teljesen teli 6-7...
2015.07.14 18:51
eztfaldfel.blogspot.hu/2014/03/hazi-kremsajt-mascarpone-hazilag-1.html
2015.07.09 18:21
1. izzel-lelekkel.blogspot.hu/2010/11/fuszeres-cukkinikrem.html   2. Jezerniczky Ani A másik, ami isteni finom kenyérrel,  Fűszeres cukkinikrém  Hozzávalók: • 2,5 kg cukkini • 3 fej vöröshagyma • 2 db erős paprika, vagy paprikakrém • 5 gerezd fokhagyma •...
2015.07.09 18:17
Jezerniczky Ani Cukkini csatni, savanyúságként, vagy köretként, de magában is jó! Cikkinicsatni Hozzávalók: 75 dkg cukkini 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma egy kevés gyömbér 1 csokor koriander (elhagyható) 1 csil paprika (elhagyható) 2 kiskanál só, 2 evőkanál cukor 10 dkg...
2015.07.09 18:15
Virág Krisztián Ugyan az mind a palacsinta tèszta csak hozàkeverjük a reszelt tököt szedökanàlal foro zsirba öncsük kicsit megnyomkogyuk hogy ne legyen ep vastag smile hangulatjel lehet soval,cukoral ahogy ki szereti. 2...
2015.07.04 20:32
Ezt egyszer muszáj lesz megkóstolni! :) www.limarapeksege.hu/2013/06/shakshuka.html
2015.06.30 16:51
www.befozoautomata.hu/befozoautomatak/weninger_befozoautomata www.nosalty.hu/recept/zoldbab-tartositoszer-nelkul-egesz-evben
2015.06.26 19:32
www.kaldeneker.hu/receptjeim/befozes/diolikor-nyaron-elkeszited-karacsonykor-megihatod.html
2015.06.24 07:37
Meggybor Hozzávalók: 5 kg meggy 4+2 l víz 1+3 kg cukor Elkészítése: A teljesen érett, hullott (de nem rohadt, penészes) meggyet is felhasználhatjuk bornak. A gyümölcsöt megmossuk, kimagozzuk, vagy csak jól összezúzzuk, vödörbe tesszük, és az így kapott meggyléhez 4 l vizet, 1 kg cukrot keverve...
2015.06.23 14:03
  Bár a zöld-diót a legmagasabb minőségű dióként tartják számon, mégis csak most indul hódító útjára. Az egyre népszerűbb ínyencség önmagában, és számos étel kiegészítőjeként is fogyasztható, ráadásul rendkívül egészséges is. A diófa hazánkban őshonos növény, olyannyira, hogy már honfoglaló...
1 | 2 >>